LEDIGE STILLINGER

2023DRIFTSMEDARBEIDER


Sølvane Gard i Kandal i Gloppen, Sogn og Fjordane søker etter driftsmedarbeidere.


Som driftsmedarbeider på Sølvane Gard er du med i alle typer oppgaver: arrangementsavvikling, servering, barsalg, ryddig og klargjøring av arrangement, housekeeping, vertskapsrolle, salg på messer og stands og andre oppgaver med gjester.

Våre ansatte får ta del i mange ulike oppgaver og man treffer gjester fra hele verden. Du må være utadvent og like å være blandt andre mennesker.

Vi søker deg som er over 20 år og hvis du har erfaring fra lignende yrker er det positivt, men ikke et must.


Bli en del av vårt fantastiske team! Ta kontakt for en hyggelig prat!Mvh vertskapet på Sølvane Gard, Torstein og Eivind.

tlf 48043228

mail booking@solvanegard.no KJØKKENSJEF/KOKK


Sølvane Gard i Kandal i Gloppen, Sogn og Fjordane søker etter KJØKKENSJEF og kokk for sesong og/eller fast.


Er du KOKK og ønsker en helt annerledes sommer eller et nytt og spennende liv på bygda?

Vi har åpnet en ny restaurant og vi trenger en sjefskokk!

Først og fremst til vår og sommersesongen men ønsker du permanente utfordringer er vi på jakt etter en kokk i fast stilling også.


Store og små arrangementer, lokalmat fra egen produksjon, magisk natur, konserter og vinsmakinger, norske og internasjonale artister og gjester!

Se bildene og bli inspirert. 


På Sølvane Gard har vi både norske og utenlandske gjester. Utenlandske gjester kommer for å bo på garden, oppleve naturen og for å oppleve menneskene som bor her. De norske gjestene kommer for kulturarrangement, lokalmatmiddagene våre og for den vakre naturen med dyr og isbre rett utenfor vinduet.


Som kokk på Sølvane Gard har man et unikt matfat bugnende rett utenfor døren. Vi serverer stort sett mat med egne råvarer fra sau, geit, storfe og utesvin. Vi serverer alt fra 5-retters menyer og store buffeter til lunsjer og frokost. Jobben er allsidig og vi planlegger også å produsere og foredle varer for salg.


Vi har ikke a la carte-servering, eller drop-in restaurant, alle gjestene får det samme når vi har arrangement.


Om sommeren har vi konserter, middager og vinsmakinger hver helg. Det er små eksklusive middager for 10-30 gjester, og større buffeter for ca 50-100 gjester.


Vi ønsker å ha 1-2 faste kokker, og de får selvsagt hjelp av servitører til oppvask og anretning, og kanskje en gjestekokk kommer innom i ny og ne.


Kokken kan få sin egen leilighet og ha med samboer eller en liten familie hvis ønskelig.


Det er fantastiske turmuligheter ved garden, og er du glad i båt og fiske har vi et stort vann nedenfor garden. På høsten har vi hjortejakt.


Bli en del av vårt fantastiske team! Ta kontakt for en hyggelig prat!Mvh vertskapet på Sølvane Gard, Torstein og Eivind.

tlf 48043228

mail booking@solvanegard.no