VI SØKER ETTER KOKK


Sølvane Gard i Kandal i Gloppen, Sogn og Fjordane søker etter kokk for sommersesongen og/eller fast resten av året og neste år.


Er du KOKK og ønsker en helt annerledes sommer eller et nytt og spennende liv på bygda?

Vår nye matstove åpner 01.juli og vi trenger en sjefskokk! Først og fremst til sommersesongen men ønsker du permanente utfordringer er vi på jakt etter en kokk etter sommeren også.


Store og små arrangementer, lokalmat fra egen produksjon, magisk natur, konserter og vinsmakinger, norske og internasjonale artister og gjester! Se bildene og bli inspirert. 


På Sølvane Gard har vi både norske og utenlandske gjester. Utenlandske gjester kommer for å bo på garden, oppleve naturen og for å oppleve menneskene som bor her. De norske gjestene kommer for kulturarrangement, lokalmatmiddagene våre og for den vakre naturen med dyr og isbre rett utenfor vinduet.


Som kokk på Sølvane Gard har man et unikt matfat bugnende rett utenfor døren. Vi serverer stort sett mat med egne råvarer fra sau, geit, storfe og utesvin. Vi serverer alt fra 5-retters menyer og store buffeter til lunsjer og frokost. Jobben er allsidig og vi planlegger også å produsere og foredle varer for salg.


Vi har ikke a la carte-servering, eller drop in restaurant, alle gjestene får det samme når vi har arrangement.


I sommer skal vi ha konserter, middager og vinsmakinger hver helg. Det blir små eksklusive middager for 20-30 gjester, og større buffeter for ca 50-100 gjester.


Du blir vår første, faste kokk og vi planlegger at du klarer deg stort sett alene på kjøkkenet gjennom sommeren. Du får selvsagt hjelp av servitører til oppvask og anretning, og kanskje du får besøk av en gjestekokk i ny og ne.


Kokken får sin egen leilighet og kan ha med samboer eller en liten familie. 


Det er fantastiske turmuligheter ved garden, og er du glad i båt og fiske har vi et stort vann nedenfor garden. På høsten har vi hjortejakt.


Bli en del av vårt fantastiske sommerteam eller årsteam! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!Mvh vertskapet på Sølvane Gard, Torstein og eivind.

tlf 48043228

mail booking@solvanegard.no